Doprava Doprava zdarma od 1240 Kč | Doručení do 2 dnů
Barevnými zuby neoslníš

Jak používat bělící pásky na zuby Crest

Bělící pásky Crest jsou skvělou volbou v případě, že chcete spolehlivě vybělit vaše zuby. Zvládnou to až o několik odstínů, navíc to nestojí ani moc peněz, ani příliš úsilí. Jak tedy bělící pásky na zuby používat? To si řekneme v tomto článku.

Před použitím pásků

Než pásky budete lepit, nečistěte si před tím zuby. Pouze je osušte, ideálně suchým a jemným ručníkem. Ihned poté, co budou zuby suché, pásky aplikujte, Pokud by byla doba před nalepením příliš dlouhá, mohly by sliny zuby opět navlhčit a museli byste je sušit znovu. Mohlo by se totiž stát, že by pásky na zubech nedržely.

Aplikace pásků

Při samotné aplikaci se nejdříve lepí kratší bělící pásek, který je určený na spodní zuby. Začíná se odlepením průhledné fólie, která slouží jako ochrana gelu s účinnou látkou. Nyní můžete pásek opatrně srovnat k dásním. Dbejte přitom na to, aby pásek byl nalepený na zubech, a ne na dásních. Když je pásek srovnaný, opatrně a jemně jej přitlačte na zuby. Pokud bude přesahovat, můžete jej jednoduše zahnout. Stejným způsobem pak pokračujete s delším páskem, který je určený pro horní zuby.

 

Když mám pásky nalepené

Bělení zubů páskem

Poté, co pásky na zuby aplikujete, nechte je zde působit po stanovenou dobu. V případě 3D Crest White Professional je to 30 minut. Po uplynutí této doby pásky jednoduše strhnete a vyhodíte je. Může se stát, že vám na zubech ulpí zbytky gelu. V takovém případě je vhodné si ústa vypláchnout vodou, abyste se zbytků zbavili.

Kdy a jak často je používám

Bělící pásky Crest se používají jednou denně. Délka této kúry je pak závislá především na tom, o kolik odstínů chcete zuby vybělit. Doporučuje se také je používat večer, před spaním. Během noci totiž nebudete konzumovat potraviny ani pít nápoje obsahující barviva. Zuby budou mít také dostatek času na regeneraci po bělení.

Levné a profesionální bělení doma?

25x účinnější než bělící zubní pasty

Zjistit více
Logo