Doprava Doprava zdarma od 1240 Kč | Doručení do 2 dnů
Barevnými zuby neoslníš

Crest: značka, která vykouzlí zářivý úsměv

Crest je světově uznávanou značkou, která se věnuje výrobě bělících pásků na zuby. Dá se říct, že na světě nenajdete kvalitnějšího výrobce těchto pomůcek. Pojďme si o ní ale říct něco více, ať víte, že Crest pásky nevyrábí žádná „no name“ společnost.

Tradiční značka od giganta

Značka Crest se považuje za inovátora v oblasti zubní hygieny. Založena byla v roce 1955 a to gigantem Procter&Gamble. S výrobky jako Crest pasty se tak můžete setkávat již více než 65 let. Jestliže si potrpíte na ověřené značky, pak jsou pro vás výrobky této společnosti jako stvořené. Však to také byla právě tato značka, která vyvinula zubní pasty s obsahem fluoridu. Její renomé tak začalo postupně stoupat. Dnes je to nejdůvěryhodnější značka v oblasti zubní hygieny, jakou můžete najít. Dokonce jsou výrobky jako Crest Whitening Strips uznávány a doporučovány Americkou zubní asociací.

ProcterGamble

Společnost Procter&Gamble

Než se pustíme k více informacím o produktech značky Crest, zaslouží si malou pozornost také Procter&Gamble. Tato společnost se totiž řadí mezi nejuznávanější a také největší společnosti na světě. Pod touto značkou se prodávají výrobky Gillette, Duracell, OralB nebo Head&Shoulders. Své portfolio Procter&Gamble rozšířil i další veleúspěšnou značku, jakou je právě Crest.

Historie značky Crest

Nyní je na čase si povědět trošku více o historii této úspěšné značky. Vše začalo ve čtyřicátých letech minulého století, kdy Procter&Gamble začali bádat nad vhodným složením zubních past. V padesátých letech pak přišla na trh zubní pasta s obsahem fluoridu, což znamenalo revoluci v boji proti zubím kazům. O pár let později pak Americká zubní asociace potvrdila, že pasta, kterou Crest vydal na trh, skutečně snižuje riziko zubního kazu, což znamenalo ještě větší oblibu této značky a větší možnosti pro expanzi na další trhy. Objemy obchodů se ztrojnásobily. Společnost Crest pak ve vývoji zubních past pokračovala a přidala následně i ony bělící pásky, které dnes vykouzlí zářivý úsměv u mnoha lidí.

Co všechno můžete od značky Crest koupit?

Když napíšeme, že všechno, co se týče zubní hygieny, nebudeme zase tak daleko od pravdy. Na trhu seženete nejen Crest pasty s obsahem fluoridu nebo jiné zubní pasty, které by vám měly pomoci chránit se proti zubním kazům, ale také další výrobky k ústní hygieně. Řeč je především o bělících páscích, které jsou vyhlášené. Právě v rámci bělících pásků je velmi oblíbená řada Crest 3D White. Ta se těší velké oblibě jak v USA, tak i na evropských trzích, kam začala tato značka pronikat. Proto se stávají Crest bělící pásky čím dál oblíbenější také v České republice.

Ověřené výrobky prvotřídní kvality

Velkým plusem je především fakt, že tyto pásky reálně fungují. Gel, který je na páscích nanesený, se velmi podobá tomu, jaký používají zubaři pro bělení zubů. Můžete tak získat profesionální produkt, který ale použijete v pohodlí svého domova. Bělící pásky Crest vám tím pádem ušetří spoustu času, který byste jinak strávili v zubařském křesle. Samotné pásky jsou pak na trhu od roku 2001, tedy již dvacátým rokem. Za tu dobu mají za sebou mnoho spokojených zákazníků.

Bělící pásky Crest 2 upraveno

Bělící pásky Crest upraveno

Levné a profesionální bělení doma?

25x účinnější než bělící zubní pasty

Zjistit více
Logo