Doprava Doprava zdarma od 1240 Kč | Doručení do 2 dnů
Barevnými zuby neoslníš

Fejky produktů Crest – jak je rozeznat od originálu? 

Každá známá značka bojuje s napodobeninami svých produktů. Ani Crest tak není žádnou výjimkou. Výrobce sice může být určitým způsobem polichocený, je to však rozhodně i velmi znepokojivé. Vliv na zdraví uživatelů falešných bělících pásků a zubních past může být určitě větší než při koupi fejkové kabelky. 

Odkud jsou?

Ve většině případů jde o výrobky dovezené z Číny. Velmi jednoduše na ně lze narazit na portálech Aliexpress, Wish, eMAG, Aukro, Bazoš a podobně. S velkou pravděpodobností jsou dokonce pašované, protože legálním způsobem by přes hranice nejspíše neprošly.

Jsou nebezpečné? 

Kromě toho, že nemusí být účinné, mohou být pro vás samozřejmě také zdravotním rizikem. Originální výrobce Crest má bezpečnostní a kvalitativní standardy v malíčku, no v případě čínských výrobců vám to rozhodně zaručit nemůžeme. Snaha vyrobit bělící pásek či zubní pastu, která by se alespoň trochu přiblížila složení originálních produktů, je podobná metodě pokus-omyl. Když vezmeme v potaz i fakt, že těmto výrobcům jde především o zisk, je používání méně kvalitních složek opravdu reálné.

Jak rozpoznat fejk od originálu? 

Dobře propracované falzifikáty se mohou na první pohled jevit přesně jako originály. Mají však několik odlišných rysů, podle kterých je lze od sebe rozpoznat.

Nízká cena

V první řadě by vám měla do očí udeřit podezřele nízká cena. Někteří prodejci však mohou cenu snížit jen o pár korun oproti originálu, díky čemuž tak v tomto ohledu nemusí vzbudit žádné podezření. Proto je třeba si všímat i dalších znaků.

Design balení

Nebude na škodu ověřit si aktuální design balení u originálního prodejce. Výrobce totiž chrání svoji značku a pravidelně mění design balení, aby padělatelům ztížil byznys. Učinil tak také koncem roku 2023.

Toto je aktuální design bělících pásků Crest.

Aktuální design z roku 2023

Na vybelit.com se můžete setkat i se starší verzí balení, jelikož se v našich skladových zásobách nachází ještě pár kousků. Také jde, samozřejmě, o originál.

Pokud ale zjistíte, že se váš výrobek jakkoli liší od originálu, je lepší zpozornět. Takovým balením se raději vyhněte.

Neaktuální design

K designu patří i loga a různá označení. Originální produkty Crest mají za názvem uvedenou značku ™ (Trademark). Toto označení se musí nacházet na krabici, na jednotlivých sáčcích s pásky, i na tubách zubních past

Dalším znakem je text na samotných sáčcích bělících pásků. Pokud je psaný vodorovně, jde zřejmě o fejk, protože pásky Crest mají na sáčcích text orientovaný svisle.

Vybelit.com a značka Crest

Značku Crest přinesla na trh firma Procter & Gamble už v roce 1995. 

Dnes je nejdůvěryhodnější značkou mezi veřejností i zubními lékaři. 

Doporučuje ji i Americká zubní asociace (ADA)

Procter & Gamble vyrábí bělící pásky a zubní pasty Crest přímo ve Spojených státech amerických, konkrétně v městě Cincinnati ve státě Ohio, kde na výrobu dohlíží odborníci.

Náš tým z vybelit.com sestává ze zkušených expertů na mezinárodní obchodní vztahy. Právě oni se starají o pravidelný dovoz výrobků Crest od výrobce.

Garantujeme kvalitu a originalitu výrobků Crest možností vrácení peněz v plné výši.

Levné a profesionální bělení doma?

25x účinnější než bělící zubní pasty

Zjistit více
Logo