Doprava Doprava zdarma od 1240 Kč | Doručení do 2 dnů
Barevnými zuby neoslníš

Jak rychle budu mít bílé zuby?

Otázka, se kterou se setkáváme denně. Všichni chceme výsledky ihned. Pokud jste se taky rozhodli proměnit svůj úsměv pomocí bělících produktů, je pravděpodobné, že jednou z prvních otázek, které si kladete, je: „Jak rychle budu mít bílé zuby?“ Odpověď na tuto otázku není tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát. Rychlost bělení zubů je ovlivněna řadou faktorů, včetně individuálního stavu vašich zubů, stravovacích návyků a konkrétního produktu, který používáte. Důležité je také si uvědomit, že bělení zubů je proces, který vyžaduje pravidelnost, pečlivost a dodržování návodu.

Vliv individuálního stavu zubů

Stav vašich zubů před zahájením bělení hraje klíčovou roli v tom, jak rychle uvidíte výsledky. Pokud jsou vaše zuby přirozeně tmavší nebo pokud mají značné skvrny z kávy, čaje, vína nebo kouření, může být potřeba více času a bělících sezení, než uvidíte významné výsledky. Na druhou stranu, pokud jsou vaše zuby již relativně světlé, může být proces rychlejší a rozdíl poznáte již po několika dnech.

Volba správného produktu

Volba produktu také hraje velkou roli v rychlosti bělení zubů. Bělící pásky a korektory, které nabízíme v našem eshopu, obsahují různé koncentrace bělících složek. Obecně platí, že vyšší koncentrace bělících složek znamenají rychlejší výsledky, ale je důležité se řídit pokyny na balení, aby se předešlo nadměrné citlivosti zubů. Bělící produkty na bázi peroxidové bělící složky jsou účinnější, na druhou stranu taky „agresivnější“. Pokud jste se rozhodli pro bělení poprvé, vyzkoušejte naše Innovateeth produkty s bělící složkou PAP, která je o něco šetrnější k zubní sklovině i dásním.

Stravovací návyky a životní styl

Stravovací návyky a životní styl také ovlivňují rychlost bělení zubů. Pokud kouříte nebo pravidelně konzumujete potraviny a nápoje, které mohou skvrnit zuby, jako je káva, červené víno, cola nebo tučná jídla, může to proces bělení zpomalit a nebo zcela utlumit. Pokud jste schopni se těmto potravinám a nápojům vyhnout, zatímco používáte bělící produkty, mohou být výsledky viditelné rychleji.

Pravidelnost a dodržování návodu

Pravidelnost a vytrvalost jsou klíčové pro dosažení nejlepších výsledků při bělení zubů. Bělící pásky a korektory by měly být používány podle pokynů na balení, aby bylo dosaženo optimálních výsledků. Nepravidelnost v bělícím cyklu, nebo nedodržování pokynů může způsobit, že proces bělení bude trvat déle. V bělení pokračujte, i pokud se výsledky nedostavují tak rychle, jak jste očekávali.

Ačkoli je nemožné určit přesný čas, kdy budou vaše zuby bílé, většina lidí uvidí významné výsledky po několika týdnech pravidelného používání bělících produktů. Důležité je být trpělivý a dodržovat pokyny na balení produktu. A nezapomeňte, že každý je jedinečný – co funguje pro jednoho člověka, nemusí nutně fungovat pro druhého. Bělení zubů je cesta a měla by vás bavit, s trochou trpělivosti a pečlivostí dosáhnete svého cíle – zářivě bílého úsměvu.

Levné a profesionální bělení doma?

25x účinnější než bělící zubní pasty

Zjistit více
Logo